Трансформираният работен живот постави много или-или въпроси. Срещи на живо

...
Трансформираният работен живот постави много или-или въпроси. Срещи на живо
Коментари Харесай

Бъдещето на работата е в умереността при нуждите на бизнеса и служителите

Трансформираният работен живот сложи доста " или-или " въпроси. Срещи онлайн или онлайн? Работа от у дома или в офиса? Гъвкаво работно време или закрепено? Предпочитанията на водачите и чиновници се разграничават, само че всяка от опциите носи както своите преимущества, по този начин и дефекти. Без подозрение е едно - сигурна рецепта за триумф няма и всяка смяна изисква еластичен метод, който да открои положителните бизнес практики. Специалистите в региона на отдалечената работа и ръководството на гении са единомислещи, че на въпросите, които повдига изменящата се през миналата година и половина идея за работата, не може да се отговори с " да " или " не ".

По мотив идната след два дни конференция The Future of Work Summit " Капитал " зададе блиц въпроси на част от лекторите в събитието. Запознайте се с тях и вижте отговорите им по-долу. Ако желаете вие и вашият мениджърски екип да обмените опит с тях,.

Да се вършат умерени, а не фрапантни промени стои в основата на термина " златната среда ". Именно избягването на крайностите и взимането на верни решения са провокациите както в живота на всеки човек, по този начин и в професионалния живот на всеки водач или чиновник. Изглежда, че измененията във фирмените политики - от тези, свързани с безвредните условия на труд и реорганизирането на работните процеси, до грижата за психическото здраве на чиновниците, изискват по-скоро метафизичен метод, в сравнение с удобен, тъй като бъдещето на бизнеса в този момент зависи от прочувственото положение на чиновниците и отношението им към работата., шеф " Изследвания на HR практиката " в Gartner, гъвкавостта не е основна единствено тъй като пандемията я изисква, а тъй като изключителното състояние сподели, че към този момент не живеем в индустриалната ера и продуктивността на работещите не се мери по отношение на свършеното от 9 до 17 ч. Сега живеем в ерата на знанието.

Трансформираният работен живот сложи доста " или-или " въпроси. Срещи онлайн или онлайн? Работа от у дома или в офиса? Гъвкаво работно време или закрепено? Предпочитанията на водачите и чиновници се разграничават, само че всяка от опциите носи както своите преимущества, по този начин и дефекти. Без подозрение е едно - сигурна рецепта за триумф няма и всяка смяна изисква еластичен метод, който да открои положителните бизнес практики. Специалистите в региона на отдалечената работа и ръководството на гении са единомислещи, че на въпросите, които повдига изменящата се през миналата година и половина идея за работата, не може да се отговори с " да " или " не ".По мотив идната след два дни конференция The Future of Work Summit " Капитал " зададе блиц въпроси на част от лекторите в събитието. Запознайте се с тях и вижте отговорите им по-долу. Ако желаете вие и вашият мениджърски екип да обмените опит с тях,.
Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Мениджмънт
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР