Трансферната сага около преминаването на нападателя на Айнтрахт Франкфурт Рандал

...
Трансферната сага около преминаването на нападателя на Айнтрахт Франкфурт Рандал
Коментари Харесай

Край на сагата: ПСЖ и Айнтрахт си стиснаха ръцете за Коло Муани

Трансферната сага към прекосяването на нападателя на Айнтрахт Франкфурт Рандал Коло Муани в Пари Сен Жермен е напът да завърши, откакто двата клуба са стигнали до съглашение, твърди вестник " Екип ".

ПСЖ и Айнтрахт са си стиснали ръцете за трансфер от 90 милиона евро, като първенецът на Франция ще заплати незабавно 75 милиона, а другите 15 милиона са подсигурява под формата на разнообразни бонуси.
 Левски без удар във вратата против Айнтрахт
Левски без удар във вратата против Айнтрахт

Ето какво споделя ститистиката

Известно е, че самият Коло Муани отхвърли да тренира с отбора от Франкфурт в сряда и да играе в реванша с Левски от плейофния кръг на Лигата на конференциите. Нападателя даже отпътува за Париж, с цел да предизвика персонално прехвърлянето. Със договорката се зае персонално президентът на отбора от Париж Насер Ал-Келайфи.

От ПСЖ са изцяло уверени в привличането на международния вицешампион с Франция, само че двете страни изчакват Айнтрахт да откри заместител на Коло Муани с часовете преди затварянето на трансферния прозорец. Вариантът с различен французин - Юго Екитике, към момента е настоящ, въпреки и малко евентуален да се реализира.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР