Трансферната сага около полузащитника на Славия Прага Йозеф Хушбауер явно

...
Трансферната сага около полузащитника на Славия Прага Йозеф Хушбауер явно
Коментари Харесай

Славия предлага искан от Левски наляво-надясно, той се дърпа

Трансферната сага към полузащитника на Славия Прага Йозеф Хушбауер очевидно няма да стихне скоро време. Според iSport.cz 29-годишният халф му е било обяснено да напусне тима посредством спортния шеф Ян Незмар, който също работи за бъдеща договорка.

Планираното присъединение на Хушбауер към състава за подготовката на чешкия гранд в испанския курорт Марбея се забавя.

Рязък завой - Хушбауер остава в Славия и лети за Марбея

Изданието предизвестява, че договаряния са водени с Фортуна Дюселдорф, след което с Левски София, само че след „ сините” е имало диалози с трети клуб, чието име не се знае. Информациите на изданието обаче са такива, че самият футболист няма предпочитание да се маха от „ Синобо Арена” през тази зима. Договорът на играча изтича през лятото на 2021-а година, а пражкият клуб желае в този момент да се раздели с футболиста си, с цел да успее да му вземе солидна сума пари.

Чехия се диви на Хушбауер: Левски не го гледат и 2 хиляди индивида

Медията удостоверява, че договарянията с Левски са били факт, а също по този начин „ сините” е трябвало да заплатят малко над половин милион евро за подписа на футболиста. Така Славия е щял да компенсира сумата, която е заплатил за футболиста през януари 2016-а, само че в сетния момент са се получили разлики сред страните и към този миг договорка с Левски наподобява не е на дневен ред.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР