Трансферната инвазия на Барселона обърка плановете на някои от другите

...
Трансферната инвазия на Барселона обърка плановете на някои от другите
Коментари Харесай

Барселона има план, ако Челси тръгне да си отмъщава

Трансферната инвазия на Барселона обърка проектите на някои от другите европейски грандове, а най-потърпевш наподобява Челси. “Сините” от Лондон хвърлиха доста старания, с цел да привлекат Жул Кунде, само че по всичко проличава, че френският бранител на Севиля ще подпише с Барса. Сделката би трябвало да бъде финализирана напълно скоро, без значение че офертата на Челси надвишава тази на каталунците.

На “Стамфорд Бридж” са ядосани, че ще изтърван Кунде и по тази причина са решили да си отмъстят на Барселона като блокират прехвърлянията на Сесар Аспиликуета и Маркос Алонсо. Двамата испански бранители са мечтани от “блаугранас” и клубовете водеха договаряния, само че в този момент те са стопирани.

Барса обаче има и опция на Алонсо за левия фланг на отбраната. Според “Мундо Депортиво”, това е Хави Галан от Селта. 27-годишният бранител записа 37 мача през миналия сезон в Ла Лига, а изявите му са впечатлили Шави Ернандес. В неговия контракт има откупна уговорка на стойност 18 млн. евро и клубът от Виго не счита да прави отстъпки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР