Трансферът на Уелтън развърза ръцете на сините за още нови

...
Трансферът на Уелтън развърза ръцете на сините за още нови
Коментари Харесай

Левски се активизира на трансферния пазар

Трансферът на Уелтън развърза ръцете на " сините " за още нови попълнения. Според източници на " Мач Телеграф " става въпрос за двама бразилци. Както е известно, от " Герена " от дълго време са набелязали халф от страната на Неймар, само че се смяташе, че нещата мъчно ще се получат. От дълго време пък Левски търси и десен бек, а сега ще има потребност и от още едно крило. Наско Сираков призна, че му се желае да бъдат привлечени най-малко 6 нови попълнения. До този миг " сините " имат 3 - Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес.

" Левски търсят крило, десен бек и нападател. Предложил съм им футболисти. Чакам отговор. Те не търсят единствено бразилци. Имат в полезрението си и аржентинци. Засега другите български тимове са леко в патова обстановка. Не желаят играчи. Аз обаче работя с много тимове и шампионати. С мои сътрудници сътрудници търсим партньорство както сред нас, по този начин и най-хубавото за даден футболист ", разяснява мениджърът Джери Перейра пред BgDerby.

Именно той спомогна на " сините " да привлекат Уелтън и Рикардиньо, които донесоха толкоз доста пари в клубната каса през тази зима.

Иначе пред седмицата стана ясно, че Левски се е пробвал за двама свои юноши - Ангел Бастунов и Атанас Кабов. Хебър им желае за Бустунов най-малко 100 000 евро, а Кабов е осъден да тренира настрана поради опит да си тръгне без пари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР