История на бъдещето. Това е името на документален филм за

...
История на бъдещето. Това е името на документален филм за
Коментари Харесай

Левски представя на 15 май документален филм История на бъдещето за волейболния шампион за мъже и бронзовите медалистки при жените

" История на бъдещето ". Това е името на документален филм за волейболен клуб Левски. Премиерата на кино лентата ще бъде на особено събитие на 15 май 2024 година в спортна зала " Левски София ".

Премиерната прожекция идва в извънредно прочувствен миг - след спечелването на шампионската купа на България при мъжете, още веднъж, след 15 години, и заслужените бронзови медали при дамите от възобновения тим на " сините " при дамите.

За да отбележат специфичния миг с фантастичната аудитория на Левски, подкрепяща горещо раждащите се в школата звезди на бъдещото на българския волейбол, от клуба взеха решение да създадат подарък за почитателите. Освен специфичните посетители, съидейници и сътрудници, подкрепящи задачата на Левски да построява първенци на игрището и в живота, на премиерата на кино лентата ще имат опция да участват и 250 последователи. Всички присъстващи ще имат щастието да се срещнат и с първенците от мъжкия отбор, както и с първенците на бъдещето от женския.

За да имат шанса да бъдат част от премиерата на " История на бъдещето ", почитателите би трябвало да се записват на специфичния уебсайт: www.historyofthefuture.film.

Много изненади чакат присъстващите на събитието на 15 май. А то ще е повече от премиера, както от клуба имат вяра, че основават " повече от спорт ".

Филмът „ История на бъдещето “ на продуцента Иван Петров е роман за партньорство сред група запалянковци, които са решили да покажат по какъв начин през общата си обич към волейбола могат да изградят нещо в действителност значимо в европейски и международен мащаб.

През 2016 година се преплитат пътищата на именития български волейболист Владимир Николов с тези на Атанас Гаров и Давид Давидов, с цел да слагат началото на сполучливо партньорство – най-новата история на волейболен клуб „ Левски “.

„ История на бъдещето “ е документален филм за този път, зависещ на философията, изповядвана от тримата запалянковци.

​Личностното развиване на младежите е възприето като повсеместен развой, в който се влага целеустремено. Клубът се стреми да построява не просто спортисти, които са физически готови, а душевен и прочувствено устойчиви, мислещи хора - персони, които да действат съответно, както в професионалния волейбол, в случай че изберат да се занимават с него, по този начин и като дейни жители във всяка сфера на публичния живот, в която ще се развиват след спорта.

Филмът насочва вниманието към връзката сред спорта и образованието и споделя за самодейностите, които ВК Левски развива – от срещи с огромни български първенци през разнообразните образования, целящи да обогатят мирогледа на момчетата и девойките от школата, до създаване на връзки с елитни университети в Съединени американски щати и с водещи професионални волейболни клубове в Европа.

Събитието на 15 май съчетава минало и бъдеще, личностно и екипно израстване, в приятна компания измежду съидейници – хора, които милеят за израстването ни като нация, поддържайки положителни образци за триумфи, реализирани с общи старания. Хора, които поддържат задачата на Левски и пътя към построяването на най-хубавата волейболна школа в Европа. Но премиерата ще бъде и среща с изгряващите звезди на този роман – момчетата и девойките от ВК Левски София, както и техните будители.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР