Трансферът на Жорди Кайседо в турския гранд Бешикташ е пред

...
Трансферът на Жорди Кайседо в турския гранд Бешикташ е пред
Коментари Харесай

Обрат! Сериозен проблем за ЦСКА – трансферът на Кайседо е пред тотален провал

Трансферът на Жорди Кайседо в турския гранд Бешикташ е пред неуспех. Пречка пред договорката ще се окаже цената от 5 милиона евро, сложена от „червените“, както и методът на заплащане на сумата.

От „Армията“ държат парите да бъдат платени едновременно, до момента в който „Черните орли“ са предложили да се разплатят на няколко транша, написа „Мач Телеграф“.

Агентът на еквадорския национал Ернан Бенато самичък разкри, че договарянията са зациклили, и че двамата с клиента му ще се насочат към други предложения. През уикенда медиите край Босфора оповестиха, че Кайседо се е договорил с гранда от Истанбул, като споменаваната годишна заплата на тарана бе 1 милион евро.

В последна сметка обаче управленията на двата клуба не са съумели да се спогодят за трансферната сума и метода на заплащане.

„ЦСКА желае 5 милиона евро за Жорди и Бешикташ смяташе, че сделка с вноски ще бъде по-точна и насочи офертата си по този метод. Водехме процеса с почит към всички страни, само че сключване на контракт при тези условия наподобява трудно“, разяснява Бенато пред журналиста от вестник „Дагма“ Бурак Зихни.

В умозаключение мениджърът на Кайседо добавя: „Водим диалози и с други отбори“.

За голмайстора на ЦСКА има оферти и от Западна Европа. Не е загадка за интереса на британския Фулъм, като медиите в Еквадор даже спекулираха, че лондончани са отправили съответна оферта за Кайседо. От „Крейвън Котидж“ наблюдават изявите му още от зимата, когато отново имаха предпочитание да го привлекат, а споменаваната сума бе 4,62 млн. паунда. Не е изключено контакт с Бенато да са осъществили и от други топ шампионати като Италия и Испания, от където интерес към Жорди имаше Спортинг (Хихон).
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР