Тръмп нямаше да падне, ако не му се бяха опълчили

...
Тръмп нямаше да падне, ако не му се бяха опълчили
Коментари Харесай

Калин Тодоров: Тръмп нямаше да падне, ако не му се бяха опълчили технологичните гиганти

Тръмп нямаше да падне, в случай че не му се бяха опълчили софтуерните колоси Microsoft, Apple, Гугъл, Амазон, които с финанси от 10 тримилиона биха били третата страна в света. Това съобщи писателят Калин Тодоров.
Аз бях сигурен, че нещо такова ще се случи. Аз цитирах един норвежки професор, който планува и разпадането на Съюз на съветските социалистически републики. Още тогава той сподели, че американската империя ще се разпадне 2021-2024 година Той фиксира пет огромни несъгласия в руското общество. А за американската страна уточни 14 такива несъгласия за разломите в американското общество, изясни той в " Честно казано с Люба Кулезич " по Евроком.

За мен главното несъгласие в Съединени американски щати е пропастта сред финансово олигархия и народа. В Америка това става с умиране на междинната класа. Корпоративна Америка унищожава междинната класа, добави той.

Тръмп се качи на вълната на тези несъгласия. Тръпм е признакът, уточни Тодоров.

Смятам, че в някаква степен вотът е подправен. Джулиани има директория от 1400 страници с доказателства, само че американските съдилища не ги одобриха и мисля, че може и да не са фалшифицирани, сподели още писателят.

Но в нито едно от делата нямаше доказателства за изборна машинация. Нито един от юристите на Тръмп не даде за нито един от случите. Той сподели, че демокрацията им е счупена. И в този момент обществото прави опит да си я върне. Опитите за импийчмънт имат морална и знакова стойност, разяснява политологът Христо Панчугов.

Не знам дали Тръмп е план на съветските служби, само че е план сигурно, сподели още политологът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР