Тръмп говори за катастрофата на НЛО в Розуел …По време

...
Тръмп говори за катастрофата на НЛО в Розуел …По време
Коментари Харесай

Тръмп говори за катастрофата на НЛО в Розуел

Тръмп приказва за злополуката на НЛО в Розуел …По време на изявление със личния си наследник, Тръмп (Donald Trump) загатна, че знае „ нещо “ за скандалния случай с НЛО (HiddenTruth.site).

 Какво знае Тръмп за Розуел?
Какво знае Тръмп за Розуел?Ако има човек, който може би знае истината за случая в Розуел, това е президентът на Съединените щати. Предположение, което наподобява доста евентуално, поради скорошния отговор на президента Тръмп на въпрос по тази тематика.

 Президентът на Съединени американски щати
Президентът на САЩТръмп взе участие в изявление по случай Деня на бащата със личния си наследник – Дон Тръмп младши (Don Trump Jr.), когато беше запитан за хипотетичната злополука с НЛО.

 Дон Тръмп младши
Дон Тръмп младшиПрезидентът отговори: “Има милиони и милиони хора, които желаят да отидат до Розуел, и които желаят да го видят. Няма да приказвам с вас за това, което знам за него, само че е доста забавно.Розуел е доста забавно място с доста хора, които биха желали да знаят какво се случва. “Четете още: Бившият сенатор Хари Рийд за разкритите клипове на НЛО (линк)На въпроса дали в миналото ще обмисли разсекретяване на информация по въпроса, той отговори:
“Е, ще би трябвало да помисля за това. ”Преди, президентът изрази песимизъм във връзка с тематиката за НЛО. Коментира въпроса предходната година, когато беше запитан за това по време на изявление за ABC News.Той сподели: “Хората споделят, че виждат НЛО. Вярвам ли? Не изключително. ”Що се отнася каква “интересна ” информация има той за случая в Розуел обаче остава мистерия. Освен, в случай че не вземе решение да разкрие какво знае, можем единствено да гадаем защо може да приказва.Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР