Тръгваме много сериозно към местните избори. Първи приехме предизборната си

...
Тръгваме много сериозно към местните избори. Първи приехме предизборната си
Коментари Харесай

Нинова регистрира БСП за вота: Тръгваме с висока степен на готовност

Тръгваме доста съществено към локалните избори. Първи приехме предизборната си платформа и първи одобрихме 138 претенденти за кметове и листи. Следващата седмица ще продължим с другите над 100. Тръгваме с висока степен на подготвеност. Това заяви водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след като от партията внесоха документи за регистрация в Централната изборна комисия.

Според Нинова съществена цел пред левицата е да трансформират модела " ГЕРБ "  – " смяна на модела на задкулисието и на паралелната страна на ГЕРБ, който се е вклинил в общините към този момент години наред ", посочи водачът на Българска социалистическа партия. 

" За нас локалните избори са опция да стане същинската смяна в България. Защото смяната на върха в парламентарната власт, в законодателната власт не стана. Там смяната и статуквото се сляха в безпринципна сглобка за пари и власт и опцията това да бъде поправено и променено са локалните избори. Ваня Григорова е утвърдена от градската конференция, следва нейното утвърждение на Национален съвет. Не мисля, че ще има проблем ", уточни Нинова. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР