Тръгнаха разпити по делото “Черни връхБившата служителка на МВР отрече

...
Тръгнаха разпити по делото “Черни връхБившата служителка на МВР отрече
Коментари Харесай

Полицайката Симона се яви забулена в съда

Тръгнаха разпити по делото “Черни връх ”
Бившата служителка на Министерство на вътрешните работи отхвърли да е близка на двойния палач Семерджиев

Мияч от автомивка я считал за шефка

“Силно казано е че се познавам със Георги Семерджиев. Ходила съм единствено на неговата автомивка 5-6 пъти, возила съм се в джипа му “Ауди ” 1-2 пъти. Карал е една концепция по-бързо, само че считам, че е добър водач ”. Това сподели през днешния ден в показанията си пред Софийския градски съд Симона Радева - полицайката, която бе уволнена от Първо РПУ, тъй като на 5 юли вечерта е пособия на дрогирания водач да се скрие, откакто провокира злополука и умъртви две девойки на бул. “Черни връх ”.

Симона Радева се яви в правосъдната зала с маска на лицето и добре забулена с качулка. С съвсем всички свои изказвания тя се опитваше да омаловажи думите на двама миячи от автомивката. Единият от тях - Зоро Спасов, съобщи пред съда, че Симона е била нещо като шеф, седяла доста постоянно там и следяла дали добре се мият колите, имала и карта за отключване на бариреите. Два-три часа преди злополуката Симона и още една полицайка също били там, а Зоро и приятелят му Александър Исса, който този ден бил извикан да му оказва помощ, измили колите на двете девойки. Пристигнал Семерджиев и целунал Симона “по устата интимно ”, като се изрази очевидецът Исса.

Смъртоносният удар става малко след 23 часа и Семерджиев дотичал на автомивката без една обувка и обезпокоен. Двамата служащи отишли с него до квартирата му, която е през няколко пресечки от автомивката. Там шефът им, който нямал ключове, взел телефона на Зоро и се обадил на Симона. Оказало се, че тя се намира на мястото на злополуката и Георги я помолил да пристигна до автомивката и да му донесат стълба да си влезе у дома през прозореца.

“Бях си не запомнила ключовете на автомивката и се връщах да си ги взема, само че на “Черни връх ” видях злополука и стопирах да видя какво става, когато ми се обади Георги ”, сподели Симона. С нейната кола тя, Зоро и Александър му докарали стълбата. Според Александър след това тя се качила при Семерджиев, само че Симона отхвърли. Наложи се очна ставка сред двамата очевидци.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР