Тръгнах с торба страхове - ами ако ме ухапе комар

...
Тръгнах с торба страхове - ами ако ме ухапе комар
Коментари Харесай

Африканче спи на гърба на Даяна Ханджиева! Актрисата не може да се отдели от момиченцето

„ Тръгнах с торба страхове - ами в случай че ме ухапе комар и умра от малария, в случай че ме ограбят измежду бял ден, в случай че развия някаква зараза от мръсната вода, в случай че някой реши да ме простреля, тъй като съм бяла? Никой от тези страхове на се оправда. Точно противоположното – не ми се потегля! ", показа Дая.

Впечатленията от престоя й там са доста мощни. Актрисата споделя, че в някои връзки можем да гоним жителите в Уганда. Определя хората там като по-щастливи от българите. „ По-добри са и са по-спокойни. Няма мрънкачи. Тук за месец не съм видяла един да те напсува, да ти направи мръсно, да се развика - вместо това на който и да помахаш, ти отвръща със същото, прегръдката е най-естественият привет “, изяснява усещанията си от хората, с които се среща.

Ханджиева cи откри особено дете от племената, с което се харесват извънредно доста. Тригодишната Рошана се привърза извънредно доста към българката и постоянно спи на гърба й.

„ He е вярно да си предпочитам обичано дете, в случай че всички са прелестни, само че от първия ден, в който видях Рошана, не мога да се отлепя от нея. Вече ни назовават майка и щерка, питат ме дали ще я взема в България. Много бих желала, само че тя си има семейство тук и няма да е вярно да я отделя от него, колкото и да са небогати. Много българи стават спонсори на децата тук, годишната прехрана на едно дете е 270 лв. “, споделя Даяна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР