Тръгна да ме преследва извади автомат или автоматично оръжие, пистолет

...
Тръгна да ме преследва извади автомат или автоматично оръжие, пистолет
Коментари Харесай

Пламен, пострадал от бруталната агресия на Шалтера, с първи думи след зверството

Тръгна да ме преследва извади автомат или автоматизирано оръжие, револвер ли - не знам, само че изстрелите бяха доста на постоянно в пай период от време. Стреля във въздуха, стреля и по автомобила. Това описа пред Нова телевизия Пламен Михов, който в петък стана жертва на брутална експанзия на изхода на Добрич.

. По думите му различен водач му лишава преимуществото. Той понижил и натиснал клаксона, само че тъкмо тогава другият лидер станал нападателен.

Пострадалият се опитал да избяга, само че агресорът го настигнал и го блъснал няколко пъти, като го принуждава да спре.

„ Последва разпра и опасност с оръжието. Ако не сляза от автомобила да ме простреля, да ме убие, да ме добие и разните му там заплахи”, добави Пламен Михов.

Той се опитал да избегне спора, само че нападателния водач му нанася серия от удари по лицето и тялото. „ След това изиска да вземе парите ми да ме ограби и да тръгне”, сподели още младият мъж.

Тогава обаче на пътя се събират очевидци. „ Спират няколко индивида, очевидно нападателят вижда, че става към този момент прекомерно обществено. Казва на сина си "Ела го довърши, ела го довърши " за моя мъж. Синът му демонстрира здрав разсъдък и не го прави”, описа брачната половинка на Пламен

Нападателят избягал от мястото, а Пламен подал сигнал на 112. На място пристигнали полиция и кола за спешна помощ. Малко по-късно 37 годишният мъж е арестуван. Оказва се, че е престъпно проявен, а същия ден е пуснал и видео в обществените мрежи, по какъв начин кара с над 180 км/ч. По-късно профилът му е заличен.

Пламен е настанен в Многопрофилната болница в Добрич с голям брой контузии. „ Мъжът ми е със строшен нос, с комоцио и с охлузни рани, със разтърсване на мозъка”, сподели още Илияна Кръстева.

.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР