Трагичен инцидент е станал днес във Враца, научи BulNews.bg. Жена

...
Трагичен инцидент е станал днес във Враца, научи BulNews.bg. Жена
Коментари Харесай

Извънредно! Труп на човек лежи на тротоара на оживена улица във Враца /снимки/

Трагичен случай е станал през днешния ден във Враца, научи BulNews.bg. Жена е умряла, а трупът й останал да лежи на тротоара на улица „ Екзарх Йосиф “.
Фаталната сцена се е разиграла преди минути пред офиса за застраховки край някогашния ресторант „ Ахат “. Жена на забележима възраст към 70 години ходила да пазари в кварталния магазин. На връщане към дома си обаче изведнъж се свлякла на земята.
Служители от околните търговски обекти неотложно се притекли на помощ. Те се пробвали да свестят дамата, като в това време подали сигнал на телефон 112. На мястото стремително се отзовал екип на Центъра за незабавна здравна помощ. Лекарите правили изкуствено дишане и сърдечен масаж на дамата, само че за жалост напъните им не дали резултат и тя издъхнала.
Трупът към този момент е спретнат в офиса за застраховки, с цел да не го гледат хората, които минават по оживената улица. На мястото има екип от трима служители на реда, които разпитват очевидци. Очаква се идването на патоанатоми, които да транспортират тялото на дамата към болничното заведение за аутопсия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР