Трагедията в с. Лъка е неописуема след жестоката катастрофа, при

...
Трагедията в с. Лъка е неописуема след жестоката катастрофа, при
Коментари Харесай

Ужасяващи подробности за зверското меле край с. Лъка, стана ясно кои са загиналите

Трагедията в с. Лъка е неописуема след жестоката злополука, при която починаха трима души, заяви "Флагман ".
Днес следобяд лек автомобил Ауди А6 подхваща рисково изпреварване и се забива челно в боклукчийки камион на Община Несебър. Инцидентът стана на пътя Бургас-Каблешково, на входа на с. Лъка.
Загиналите са трима - брачен партньор, брачна половинка и щерка им, научи Флагман.бг от чудесно осведомени източници. Семейството е от Хасково и е било на отмора по Южното Черноморие. Пътувайки в посока Каблешково, водачът тръгнал да изпреварва дългата колона от коли с гневна скорост. При удара със служебния камион немският автомобил се завъртял по шосето и се забил в крайпътно дърво. Сблъсъкът е бил толкоз нечовечен, че телата на тримата починали безусловно били разчленени. Бащата зад кормилото целият бил потрошен - със счупени ръце, крайници и глава. От удара на стомаха в кормилото са изскочили вътрешностите му, разкриха още служители на реда, участвали на огледа.
Телата на двете дами и до този миг не са разпознати. Едната от тях е изхвърчала в канавката на 20 метра от колата. Загинала е на място. Другата е издъхнала в автомобила. И двете били толкоз обезобразени, че не може да се откри коя е майката и коя е дъщерята. Очаква се на следващия ден в Бургас да дойдат родственици на починалото семейство, които да разпознават жертвите на пътния пъкъл.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР