Коалиция Левицата! регистрира в Централата избирателна комисия (ЦИК) листата си

...
Коалиция Левицата! регистрира в Централата избирателна комисия (ЦИК) листата си
Коментари Харесай

Валери Жаблянов, Левицата: Тръгваме с нагласа и с оптимизъм за успех

Коалиция " Левицата! " записва в Централата изборна комисия (ЦИК) листата си за изборите за Европейски парламент (ЕП), заяви Българска телеграфна агенция.

Тръгваме с настройката, че " Левицата! " отразява в най-голяма степен, и сме уверени в това, упованията на българското общество за почтено присъединяване на България в Европейския съюз, за политика, която дава отговор на ползите на българските жители, а не на някакви нереални субекти, сподели пред публицисти лидерът на евролистата Валери Жаблянов. Тръгваме с настройка и с оптимизъм за триумф, съобщи той.

Според Жаблянов и трите леви листи имат своите достолепия. Считаме, че " Левицата! " в най-пълна степен като политически и експертен капацитет има опция да завоюва най-голяма част от доверието на левите жители в България, разяснява той.

Попитан какъв брой места в Екологичен потенциал значи това, Жаблянов отговори, че в този момент е мъчно да се каже. " Преди изборите даже социолозите не си разрешават да кажат някакви прогнози. Надяваме се на триумф ", добави той.

Жаблянов сподели, че измежду претендентите за евродепутати са проф. Янко Янев, енергетик, Пламена Заячка, ръководител на младежката организация на АБВ, Данаил Георгиев. Той уточни, че в листата има четири дами.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР