Трагедия с двама починали туристи в Пирин планина. Първо бе

...
Трагедия с двама починали туристи в Пирин планина. Първо бе
Коментари Харесай

Двойна трагедия с починали туристи в суровата Пирин планина

Трагедия с двама умряли туристи в Пирин планина. Първо бе открит липсващ преди дни земляк. а по-късно спасители се натъкнаха и на различен мъж, евентуално е македонски жител. У него са открити македонски денари. Полицията ревизира хотелите в региона на Банско и Сандански, скоро се чака да бъде разпознат и по фотографията му. В полицията не е декларирано изгубване на мъж от покрайнините.

Първо планинските спасители от Банско, Сандански и Разлог откриха в улей под Вихрен към Влахи две тела. Едното е на изчезналия преди седмица Пламен Христов, а за второто не са и подозирали. Най-вероятно вторият мъж е видял падналия Пламен и се е опитал да му помогне.

Засега се оказва, че не може да се употребява хеликоптер за свалянето на двете тела, тъй като е рисково за машината да лети в региона на връх Вихрен. В момента се приготвят още 20 планински спасители, които да се включат в акцията по събаряне на телата.

" Рискуваме живота на сътрудниците, поради неналичието на избавителен хеликоптер. Ще се наложи да се смъкват телата на ръце, което ще отнеме най-малко 15 часа ", споделиха планински спасители.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР