Трагедия потресе вчера разложкото село Елешница. 24- годишният Петър Г.

...
Трагедия потресе вчера разложкото село Елешница. 24- годишният Петър Г.
Коментари Харесай

Приятели открили мъртъв 24-годишния Петър! Родителите чули черната вест за смъртта на единственото си дете докато са на работа

Трагедия потресе през вчерашния ден разложкото село Елешница. 24- годишният Петър Г. Аршинков се е прострелял в главата с ловна пушка и е умрял на място. Инцидентът е станал минути след 15 часа.  Все още не е ясно дали става въпрос за случай, или за самоубийство. Трагедията раздруса цялото село. Хората споделят, че Петър Аршинков е доста положително и работливо момче и не имат вяра, че е протегнал ръка на живота си, написа " Струма ".

``
реклама

Трупът на младия мъж е открит от най-близките му другари, които отишли да го търсят в дома му, откакто той дълготрайно време не отговарял на телефонните им позвънявания, а имали спогодба за среща. Според осведомени те даже чули и самия изстрел и незабавно влезнали в къщата и намерили приятеля си на земята. Незабавно подали сигнал и на място е изпратен екип на ЦСМП – Разлог, само че медиците единствено установили гибелта.   Младежите са в потрес, защото не са очаквали да се натъкнат на жестоката панорама. В мощен потрес са и родителите на момчето. Двамата са били на работа, когато им съобщили черната новина за гибелта на единственото им дете. Майката работи в мандра в Елешница, а бащата е водач към хотел в Разлог.

Сутринта във вчерашния ден Петър е бил с другари на кафе, бил е радостен и не е давал никакви  признаци за терзание или съществуване на депресивни положения.

Петър Аршинков последно е работил в областта на туризма – в хотел в Банско. Преди това е работил към интернет снабдител. Бил е ловджия в локалната ловна дружинка, която е към ЛРД – Разлог. Ловната пушка, с която се е прострелял, най-вероятно е законно притежавана. Официална информация за това, както и за самата покруса  все още няма. Следствена група е направила оглед през вчерашния ден на място. Домът на семейство Аршинкови е бил отцепен от полиция, до момента в който текат следствените дейности.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР