Традиционното българско семейството е бракът между мъж и жена. То

...
Традиционното българско семейството е бракът между мъж и жена. То
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Традиционното семейството е имунната система на българското общество и трябва да бъде защитено


Традиционното българско фамилията е бракът сред мъж и жена. То е имунната система на българското общество, а задачата на уредниците на „ София прайд “ и поддръжниците на джендър идеологията е да срутен имунната ни система. „ Шествието на фамилията “ изрично се опълчва на опитите да се унищожи имунната система на България и цели да резервира обичайното българско фамилията, което е главният и най-важният конструктивен детайл на българското общество. Това съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев по време на „ Шествието на фамилията “, което се организира през днешния ден в София и в което се включиха над 15 хиляди българи дружно със своите деца и фамилии.

„ Традиционните фамилни и християнски полезности са съхранили България и българския жанр през всички тези сложни години и епохи. Джендър идеологията цели да унищожи тези полезности, тъй като единствено по този начин ще може да спре развиването на българския жанр. Нещо повече „ София прайд “ е ориентиран към българските деца и разрушение на тяхната полезността система, а „ Шествието на фамилията “ е единствената положителна опция на джендър идеологията, която целеустремено пробва да индоктринира нашите деца “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.
-->
Той беше безапелационен, че джендър идеологията заплашва българския жанр и че не инцидентно е ориентирана точно към българските деца и учебни заведения.

„ Децата на България са тези, поради които вършим и би трябвало да вършим всичко и в случай че тях ги няма, в случай че няма здрави и естествени фамилии, в които да бъдат основани, възпитани и отгледани, то няма да я има и България. За да я има България децата ни би трябвало да израснат и да бъдат възпитавани в естествена фамилна среда. Ако българското общество загуби способността си да прави разлика сред жена и мъж, каквато в действителност е скритата цел на Истанбулската спогодба, то битката против насилието над дамите и децата става изцяло безсмислена и неизпълнима. Според „ Всеобщата декларация за правата на индивида “ фамилията е естествена и съществена клетка на обществото и има право на протекция от обществото и от страната. Нравствен ориентир за съхраняването на фамилията, формирано от мъж и жена, е верността и доверието сред съпрузите във всичките им измерения. Без тях то ще се разпадне, а основаното потомство ще остане лишено от обич, грижа и образование, което е пагубно и ще има съществени последствия и отражение върху българското общество в кратковременен и дълготраен проект “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Според него настояванията на „ София прайд “ за легализиране на еднополовите двойки, както и настояването за включване в образователните стратегии в системата на българското учебното обучение на настояща и научна информация, касаеща ЛГБТИ хората, е жестоко нарушение на Конституцията на Република България.

„ Всички претенции на уредниците на „ София прайд “ потвърждават, че те ненавиждат България и желаят на нейната територия да няма българи, а тя да се обитава от джендъри. Няма нито едно позитивно нещо, което да може да даде или да създаде една еднополова двойка. Тя не може да има деца, т.е. не може да продължи българския жанр. Тя не може да възпита и да отгледа даже осиновени деца в естествена фамилна среда. На процедура джендър идеологията целеустремено подменя обичайните български фамилни полезности и унищожава етичните и моралните правила на българското общество. Ние сме хора, които не ненавиждаме никой. Ние сме хора, които обичаме децата си, фамилиите си, българския жанр и родината си и ще създадем всички, с цел да ги съхраним и запазим “, беше безапелационен водачът на партия МИР Симеон Славчев, който се включи и взе участие в „ Шествието на фамилията “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР