Традиционният за фестивала на визуалните изкуства “Август в изкуството Музикален

...
Традиционният за фестивала на визуалните изкуства “Август в изкуството Музикален
Коментари Харесай

Музикален салон с вход свободен днес в Градската галерия на Варна

Традиционният за фестивала на образните изкуства “Август в изкуството ” Музикален салон ще събере артистичната общественост на 30 юни от 19:00 в Градската художествена изложба “Борис Георгиев ” - Варна.

Нео соул и джаз музика ще поднесат на меломаните Вихрен Урумов, Христина Ралева и Атанас Кателиев.

Христина Ралева, известна от участията си в тв формати и като началник на музикална школа “Студио 9 ”, признава по време на подготовки за концерта:

“Изключително наслаждение е за нас да споделим музиката в тази същински креативна атмосфера в Градската изложба измежду експонираните впечатляващи творби на участниците във фестивала “Август в изкуството ”. Вярвам, че обменът на креативен музи сред образното и музикалното певческо изкуство ще способства за още по-пълноценното прекарване на нашата аудитория.

Ние ще настроим посетителите още преди началото на осъществяванията ни, като им дадем опцията да чуят музика на винилов притежател - истински грамофонни плочи. Ще стартираме дружно с Атанас Кателиев с една красива версия на ария на Стиви Уондър, а по-късно ще поднесем нови аранжименти с джаз звучене на песни на именити реализатори като Максуел, Мери Джей Блайдж, Алиша Кийс, Инкогнито и други, ще има даже известна ария на Майкъл Джексън. Всички аранжименти са на Вихрен Урумов.

Ще се включат мои възпитаници от “Студио 9 ” - по-големите Александра Атанасова и Деница Русева ще бъдат беквокалистки, ще се появи и една 9-годишна бъдеща звезда - Анастасия Попстефанова. Радвам се да споделя с тях сцената, с цел да усетят действителната атмосфера на един концерт. ”

Музикалният салон на “Август в изкуството ” е с вход свободен.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР