Традиционният спектакъл Българската Коледа ще се проведе тази вечер за

...
Традиционният спектакъл Българската Коледа ще се проведе тази вечер за
Коментари Харесай

Юбилейно издание на традиционния спектакъл Българската Коледа

Традиционният театър " Българската Коледа " ще се организира довечера за 20-а поредна година в Народния спектакъл " Иван Вазов “. Благотворителната самодейност е под патронажа на президента Румен Радев, който ще участва дружно със брачната половинка си Десислава Радева, съобщиха от прессекретариата на президента. 

Юбилейното издание на " Българската Коледа “ е отдадено на децата с редки генетични болести. Изявени български актьори, музиканти, спортисти, публицисти и общественици ще поддържат с присъединяване си самодейността в помощ на децата в неволя.

Концертът стартира в 20 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на Нова телевизия и Българското национално радио.

В благотворителния концерт на сцената на Народния спектакъл " Иван Вазов “ ще се включат български музиканти и реализатори – симфоничният оркестър на БНР, Графа, Любо Киров, Дони и Нети, Дара Екимова, Никола Тодоров, Миро, Люси Дяковска, Кристиян Григоров и Димитър Атанасов, Веселин Маринов, Еделина Кънева, Александър Мутафчийски, отбор " Филип Кутев ", Деси Добрева, " Авеню “, детска вокална група " Бон-Бон “, Нели Рангелова с вокална група Детски смях “, Любо Киров и Поли Генова, Васил Петров, Орлин Павлов и Рафи Богосян.

Водещи на тазгодишното издание на спектакъла ще бъдат Христина Апостолова и Орлин Павлов, а от сцената послания ще насочат публицисти, спортисти и общественици. По време на концерта деца, подкрепени от " Българската Коледа “, ще споделят своите очаквания и фантазии. Спектакълът се осъществя от екипа на " Дрийм Тийм Груп ".

Информация за " Българската Коледа “, както и методите, по които може да бъде направено подаяние, в това число и по време на концерта, са посочени на интернет-страницата на благотворителната самодейност, осведомят от

Зрителите на празничния концерт могат да поддържат идеята на децата в неволя с изпращане на текстово известие на номер 1117.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР