Традиционният пролетен панаир в Търговище ще се проведе от 9

...
Традиционният пролетен панаир в Търговище ще се проведе от 9
Коментари Харесай

Традиционният пролетен панаир в Търговище ще се проведе от 9 до 15 май

Традиционният пролетен панаир в Търговище ще се организира от 9 до 15 май. Изданието е 243-то по ред и първо след началото на пандемията, оповестяват от пресцентъра на Община Търговище.  

По традиция комерсиалното ревю ще се организира в залите на Художествената изложба „ Никола Маринов “ и на откритите площи пред нея, край езерото „ Борово око “. Ще има и увеселителна част с атракциони, които ще бъдат ситуирани зад стадион „ Димитър Бурков “. 

От администрацията показват, че до 3 май се одобряват поръчки от търговци, искащи да вземат участие. Документи се подават в Центъра за административно обслужване на Общината или на електронната поща: [email protected]

Запазват се цените за наемане на площи, като те не са променяни от години. За квадратен метър построена модулна структура в изложбените зали ще се заплаща наем от 50 лева Свободната закрита повърхност в залите ще коства 40 лева Шатрите ще се отдават против 20 лева./кв. м.

За наем на до 50 квадрата от свободната повърхност пред залите и в зоната на така наречен радостен панаир, ще се заплаща сумата от 15 лева За площите от 50 до 100 кв. м цената е 13 лева Наемът на откритите площи над 100 кв. м е 10 лева за кв. м. Посочените цени са без Данък добавена стойност и са за целия интервал на панаира, конкретизират от общинския пресцентър. 

В ход е и подготовката на културната стратегия. Предвижда се концерти и други културни събития и прояви да има във всеки от панаирните дни.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР