Традиционният форум Кариери“ в Икономически университет – Варна ще се

...
Традиционният форум Кариери“ в Икономически университет – Варна ще се
Коментари Харесай

Огромен интерес към традиционния форум Кариери в Икономически университет – Варна

Традиционният конгрес " Кариери “ в Икономически университет – Варна ще се организира присъствено от 27 до 30 март 2023 година В 11-ото му издание му издание ще се включат 79 участници (фирми, институции, организации). Това оповестиха от управлението на университета за Varna24.bg.

Висшето учебно заведение се стреми да даде на възпитаниците си среда, която съчетава теоретични познания с на практика образци от професионалния бранш. Тази формула за сполучливо кариерно развиване, създаване на предприемаческо мислене, обществена отговорност и използване на меки умения затвърждава устойчивите взаимоотношения сред студентите и представителите на бизнеса към този момент повече от десетилетие.

Единадесетото издание на конгрес " Кариери “ през 2023 година цели да събере на едно място компании, които оферират работа и/или стаж, от разнообразни сектори и студенти с висока подготовка в региона на стопанската система, ръководството, осведомителните технологии и туризма.

Реализираните вероятности, ентусиазмът по време на изявление с представител от бизнеса, професионалното отношение на младежите са част от страстите, които в периода  27 – 30 март 2023 година ще изпълнят Студентската улица в академичната постройка на Икономически университет – Варна, ет. 1 по време на четиридневното кариерно събитие.

            • 27 март – Икономика, администрация, индустриален бизнес, търговия, логистика и други

            • 28 март – Аутсорсинг, IT, консултиране и маркетинг

            • 29 март – Финанси и счетоводство

            • 30 март – Туризъм

Искаш да намериш стаж? Търсиш си работа по специалността? Искаш пряк контакт с шеф? Искаш да проучиш пазара на труда? Искаш промяна на работно място?

Сега е моментът – от 27 до 30 март всеки ден от 09:30 ч. на Студентската улица в главния корпус на университета.

●      4 дни

●      79 работодатели

●      300+ свободни позиции

●      1000+ кариерни благоприятни условия

Ежедневната стратегия на събитието е:

09:00 – 09:30 ч. Официално разкриване /зала 1/

09:30 – 15:00 ч. Представяне на благоприятни условия за работа и стаж /по щандове/

 

Повече информация за програмата и изискванията за присъединяване може да получите от уеб страницата на конгрес “Кариери " на адрес: http://forumkarieri.ue-varna.bg/.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР