Традиционният есенен панаир в Стара Загора ще се проведе от

...
Традиционният есенен панаир в Стара Загора ще се проведе от
Коментари Харесай

Традиционният есенен панаир в Стара Загора започва на 24 септември

Традиционният есенен панаир в Стара Загора ще се организира от 24 септември до 5 октомври . Мястото му и тази година ще е по ул. „ Иван Вазов “ – северно от ул. „ Радецки “ до ул. „ Хан Аспарух “ и югозападната част на парк „ Загорка “, оповестяват от Общината в града.

Заявления за присъединяване в панаира ще се одобряват от 8.30 часа на 29 август до 16.30 часа на 2 септември в постройката на Административно бюро „ Изток “ (ул. „ Ангел Кънчев “ № 70).

На територията на панаира е неразрешена продажбата на алкохол, тютюн и тютюневи произведения, промишлени артикули (дрехи, обувки, одеяла, килими, текстилни произведения, артикули на химическата индустрия и други), птици и животни.

Настаняването на търговците ще се прави по реда на подаване на заявката от чиновниците на АБ „ Изток “ и от чиновниците на Звено „ Инспекторат “ към Община Стара Загора. Монтирането на огромните атракционни уреди ще се прави на 21 септември, а всички останали обекти ще могат да заемат своите пространства на 23 септември.

Дейностите по време на панаира ще се правят при прецизно съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, въведени от Министерството на здравеопазването - обсегът им може да бъде изменен според от развиването на епидемиологичната обстановка в страната, респективно в област Стара Загора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР