Традиционната медицина безспорно ни помага в редица болести. Това обаче

...
Традиционната медицина безспорно ни помага в редица болести. Това обаче
Коментари Харесай

Учени: Лечебната сила на този зеленчук не отстъпва дори и на антибиотиците

Традиционната медицина несъмнено ни оказва помощ в редица заболявания. Това обаче не значи, че естествените артикули не могат също да ни оказват помощ в избрани обстановки. И колкото и да сме скептични,
има някои неоспорими доказателства за изгодите от разнообразни плодове и зеленчуци за организма ни. Днес ви представяме един зарзават, който има редица потребни субстанции в себе си,
които ни оказват помощ да се борим с заболяванията. Става дума за чесъна. Учените са провели проучвания върху антибактериалните свойства на този зарзават и го слагат даже и пред антибиотиците точно по този индикатор.

Чесънът има остра и натрапчива миризма, само че изгодите от потреблението му несъмнено си костват да се примирим с този минус.
Предимството на чесъна е, че има способността да унищожава всички бактерии,
които могат да провокират настинки и грипове.
Затова и той е най-хубавото превантивно средство, с което можем да ограничим риска от настинки.
Учените предлагат в сезоните, в които настинките са по-чести,
да хапваме повече чесън, с цел да се предпазим.

ЧЕСЪНЪТ ИМА И СИЛНО АНТИСЕПТИЧНО ДЕЙСТВИЕ.
Това му свойство въздейства удобно на сърдечно-съдовата и кръвоносната ни система, а е ясно, че с цел да се усещаме добре, те би трябвало да работят обикновено. Друго потребно свойство на този зарзават е способността му да намалява равнищата на кръвната захар. Точно по тази причина той е доста подобаващ за хора, които страдат от диабет. Също по този начин чесънът съдържа витамини, които контролират хормоните ни. Е, убедихте ли се към този момент, че това е един страховит зарзават? Ако към този момент сте му почитатели, засилете потреблението, а в случай че до момента сте се колебали – време е да поправите тази неточност.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР