Традиционен крос по случай 3-ти март Националния празник на Република

...
Традиционен крос по случай 3-ти март Националния празник на Република
Коментари Харесай

Куклен отбеляза 3-ти март с крос

Традиционен крос по случай 3-ти март Националния празник на Република България и 140-тата годишнина от Освобождението на България се организира в Куклен. Лошото време не спря жителите на Куклен за поредна година да се включат в надбягването. Над 50 участника от разнообразни възрастови групи взеха присъединяване.
Заместник-областният шеф Димитър Керин и ръководителят на Общински съвет Пламен Гошев сервираха венци пред паметника на починалите в Балканската и Първата международна война.

Венци и цветя бяха положени от общинския съвет от Политическа партия "ГЕРБ ", представителите от Българска социалистическа партия, също от СОУ "Отец Паисий " и Професионалната гимназия по селско стопанство.

Отец Георги от кукленски манастир Св. Св. Козма и Дамян отслужи признателен молебен за саможертвата на участниците в освободителната война и освети обновеният монумент.

В празника на площада взеха присъединяване детски танцов състав "Кукленче " и възпитаници в СОУ "Отец Паисий ", както и певческия състав към читалището в гр. Куклен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР