ТРЪБАТА, ДРАГА МИ СИЙКЕ!Държавната Булгартрансгаз строи турски поток. Това е

...
ТРЪБАТА, ДРАГА МИ СИЙКЕ!Държавната Булгартрансгаз строи турски поток. Това е
Коментари Харесай

ТРЪБАТА, ДРАГА МИ СИЙКЕ!

ТРЪБАТА, ДРАГА МИ СИЙКЕ!

Държавната Булгартрансгаз строи турски поток. Това е една струваща милиарди тръба, известна с това, че обслужва единствено и само Сърбия и Унгария и че е същинска екологична покруса за България. Тя не доставя нищо, но безусловно нищо до Северна България, само че пък я замърсява извънредно крепко.

Построена е със средствата на българския поданик за рекорден в историята на българското строителство период. И напълно за сметка на други планове, които биха били в действителност потребни на отечеството.

Та, възложителят е толкоз удовлетворен от осъществените от изпълнителя /странна руска-турско и друго фирма/, че се разплаща с него стремително и обилно.

Изпълнителят е толкоз удовлетворен от дейностите на възложителя, че го възнаграждава /това във забележимата част, щото в невидимата би трябвало прокурор/ с коли разкош категория, вид джип. Да си джипкат, че по този начин е признато в страната.

Джипка си и един от шефовете на това нещо Булгартрансгаз, който евентуално има високата подготвеност да е брачен партньор на другото нещо което се назовава условно PI AR SEVI, както научаваме от драгия ти подопечен.

Мисля си, че преведено на всеки различен език /освен на съветски и на еритрейски/, когато един реализатор на държавна поръчка /който е сътворил екологически дизастър/ възнаграждава своя възложител, то това се назовава КОРУПЦИЯ и нищо друго. И с него се занимават прокуратури и съдилища.

В нашата страна то се назовава ДОБРО ДЕЛО, щото то по този начин си е редно да текът взаимоотношенията сред възложители и реализатори, а прокуратурвата го гледа с мил взор. И джипчицата си стои в гаражчето на къщичката за няколко милиона, която също не е разследвана от същата тази прокуратурва.

Прокуратурвата нещо? Щото това да платиш с частните средства на българските жители с цел да построиш тръба в интерес единствено на други страни май се назовава национално изменничество. И се санкционира тежко? Отделно "усвояването " на държавна пара.

Министърът на енергетиката, нещо? Да научим против какъв брой пари и при какви компетентности оня брачен партньор си джипка и до по кое време?

Диана Дамянова
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР