Този вариант не е добър за България, но всичко е

...
Този вариант не е добър за България, но всичко е
Коментари Харесай

Делян Пеевски за изборите 2 в 1: Всичко е в ръцете на ПП-ДБ. За ДПС е добре

" Този вид не е добър за България, само че всичко е в ръцете на ПП-ДБ. За Движение за права и свободи е добре, ние сме подготвени, само че за мен не би трябвало да тласкаме страната в тази рецесия. Таман взе да излиза от проблемите, които се наслоиха за двете години на служебни държавни управления. Колегите от ПП-ДБ би трябвало да се овладеят, да си изпълнят това, които е записано за Министерството на външните работи " - по този начин водачът на групата на Движение за права и свободи в Народното събрание Делян Пеевски разяснява прогнозата за избори 2 в 1 на Бойко Борисов.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Борисов заплаши с двойни избори през юни - парламентарни и европейски, в случай че ПП-ДБ държат да вземат външното министерство след ротацията. Пеевски бе безапелационен за ведомството: " То е на ГЕРБ ".

" Ако някой счупи сглобката, това ще е ПП-ДБ ", разяснява Пеевски. На въпрос дали правосъдната промяна и промяната не регулаторите не тежи повече той отговори: " За нас тежи и по тази причина споделих - в името на България сме подготвени това да не се случва, само че ПП-ДБ би трябвало да се овладеят и да схванат, че не може да се случва каквото изискат и както изискат, и да се научат, че писаните неща би трябвало да се съблюдават ".

Запитан дали е допустимо едно министерство да счупи сглобката, Пеевски изясни: " Не мога да си го обясня. Ако ще търсим просто на някого работа, да си сменят някой техен министър в друго министерство и да го назначат на работа ".

" Призовавам ги да седнат дружно партиите, които са създали това държавно управление. Нали всички министерства са на Политическа партия, министър председателят е на Политическа партия, господин Борисов и ГЕРБ имат вицепремиер и едно министерство. Не мога да го схвана това мощно предпочитание да им се вземе едното министерство. Аз считам, че ПП-ДБ имат цялата власт в страната. Просто би трябвало в действителност да седнат, да се успокоят и да продължи това евроатлантическо болшинство ", сподели депутатът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР