Този въпрос си задават всичките комшии на двойката както и

...
Този въпрос си задават всичките комшии на двойката както и
Коментари Харесай

Линда Петкова лъсна с огромен корем като на бременна в 5-ти месец жена

Този въпрос си задават всичките комшии на двойката както и посетителите на скъпарската й сладкарница. Блондинката на някогашния министър ръководител,която преди дни означи 44 години е напълняла фрапантно. Особено в региона на корема. А и в лицето много се е зашила. И макар, опитите й да скрие фигурата си под дебели зимни облекла, не й се получава. И който я види я оприличава на бременна в петия месец жена.

От няколко месеца Линда е свела до най-малко обществените си изяви.  Затова може да се допуска, че има сериозна причина да го прави. Не се вижда и постоянно в личното си заведение както го правеше преди време.

Нейни познати също се чудят по какъв начин може да напълнее толкоз. Като уж  тя е буквоядец във връзка с храната. И се грижи да храни фамилията си единствено със здравословни и потребни неща.

Нейната майка е била  диетолог и госпожа Петкова се е въоръжила с  куп предписания за вярно хранене и в никакъв случай не е имала проблеми с тежестта.

В фамилията си Линда и Кирил отглеждат три щерки. А хората разясняват дали не са решили да се снабдят и момченце на зрели години.

Източник и фотоси: ПИК

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР