Този уикенд Велинград се превърна от спа столицата на България

...
Този уикенд Велинград се превърна от спа столицата на България
Коментари Харесай

ARTE FEASTIVAL 2021 дебютира с ярък фестивален заряд

Този уикенд Велинград се трансформира от спа столицата на България във фестивалната столица на страната с ARTE Feastival , който донесе на публиката доста повече от чисто меломанско наслаждение. Дебютът на тридневния празник с пъстра стратегия, еклектична музикална селекция и атракции за всеки усет и възраст потвърди, че страната ни не е надалеч от международните стандарти за фестивални занимания.  

Хиляди пяха, танцуваха, подскачаха и живяха с ритъма на фестивала и позитивната групова сила на публиката и артистите, които станаха част от първото издание на ARTE Feastival. Хедлайнерите на трите вечери – енергичните и безапелационни DUBIOZA KOLEKTIV , легендата на балканската музика, актьорът и композитор Goran Bregović и неговият „ Оркестър за сватби и погребения “, магическите Morcheeba , общо повече от 40 български и интернационалните звезди, взеха присъединяване в дебюта му като безусловно всички от авансово оповестения line-up станаха част от фестивала.  



„ Мисля, че с сполучливо извършения ARTE Feastival 2021 успяхме да убедим и най-големите скептици, че в България могат да се случват събития с размаха и организацията на международните. Вече се готви идващото издание!, “ показа Стефан Еленков от Fest Team.  

На ARTE Fеаstival имаше младежка сцена, разнородни надпревари, демонстрации от международен вълшебник, уроци по танци, арт и спортни интензивности за деца и възрастни, атрактивни кулинарни демонстрации, хубава храна и селекция от питиета на фестивалните питейни заведения, доста танци и доста усмивки.  



Организаторите към този момент възнамеряват второто издание на фестивала следващата година, а тези, които към този момент сигурно могат да се нарекат „ почитатели “, могат да намерят промо билети в продажба тук: . За втора поредна година фамилният фестивал на България ще предложи богата стратегия, обичани актьори и невероятни атракции. И през 2022 фестивалът ще резервира своя тридневен формат. Датите, артистите и местоположението за идващото издание не са известни, само че при тяхното оповестяване, закупилите промо билети, ще имат десет дни разполагаем да върнат билета си, в случай че пожелаят това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР