Този уикенд две планети се събират и се очаква всички

...
Този уикенд две планети се събират и се очаква всички
Коментари Харесай

Юпитер и Уран се срещат в Телец: Какви изненади да очаква всяка зодия?

Този уикенд две планети се събират и се чака всички да усетим резултата от това.

Днес бележим началото на съответствува Юпитер - Уран. Това е галактическа връзка, която ще се случи за първи път в знака Телец от 1941 година насам.

Това е рядко астрологично събитие, защото двете планети съответстват почти един път на всеки 14 години. А съвпадът на Юпитер и Уран точно в Телец се счита за един от най-напрегнатите интервали от астрологичния календар за 2024 година

Астрологът на PEOPLE Кайл Томас удостоверява, че евентуално ще почувстваме резултатите от тази планетарна връзка в сходство с нашите зодиакални знаци.

Юпитер е планетата на шанса, а Уран е планетата на изненадите и Томас предвижда, че сливането на техните сили ще докара до " шокиращи обрати на ориста, огромни пробиви или сривове или непредвидени събития ".

Уран ще обитава в Телец от събота до 7 юли 2025 година След това ще се реалокира в Близнаци, до момента в който не стане назадничав през ноември, където ще остане до април 2026 година

Всичко, което би трябвало да чакаме съгласно зодията:

Овен

Астрологът предизвестява, че Юпитер ще премине във вашата финансова зона, което може да докара до неочаквани промени във паричното ви положение в дните към 20 април. Той отбелязва, че това е добър миг да обмислите вложение, да се стремите да спечелите повече от странични занимания или даже да потърсите нова работа.

Телец

Не стойте и не очаквайте всичките ви фантазии да се осъществен, без ясно да знаете какво желаете и да предприемете верните дейности, с цел да го постигнете. Голяма непредвидена облага, пробив в кариерата или изненадващо събитие може да ви чака към 20 април. Това може да е вяра, блян или фантазия, която имате от известно време. Предприемайте дейности в верния миг и бъдете смели в построяването на живота си и преследването на това, което възпламенява сърцето ви.

Близнаци

Близнаци, нещата ще наподобяват по-ясни с приближаването на срещата на Юпитер и Уран. Томас показва да очаквате ярки и мощни разкрития към 20 април. За вас се задава огромно персонално събуждане, прибавя той. То може да е обвързвано с персоналните ви желания, както и със скрити планове и претекстове на хора от близкото ви обграждане. По-вероятно е разкритията да бъдат в положителен аспект, отбелязва още той.

Рак

Астрологът предвижда, че към този планетарен съвпад ще усетите ентусиазъм към напредък и наслада във вашия обществен живот, в интеракцията с групи и общности. Не е изключено да ви развълнуват и сантиментални афери или просто да усетите нов пламък с половинката си. Подгответе се за значими вести, опция, благополучен пробив или радостно събитие, които да изскочат към 20 април. Ако имате потребност да помолите някого за услуга, с цел да достигнете свяо цел, вяра или фантазия, не се колебайте.

Лъв

Пригответе се за промени в кариерата си. Скоро на хоризонта може да се появи огромна смяна, неочаквана облага или пробив, обвързван с вашата кариера или професионален живот – изключително към 20 април. Ако желаете да рискувате и да се устремите към триумфа, планирайте нещо значимо покрай този миг. Може да става въпрос за нещо като кандидатстване за вашата мечтана работа или ново занятие, което ще ви донесе изгоди в дълготраен проект.

Дева

Вас ви чака огромен миг на шанс или смяна към този планетарен съвпад. Очаквайте ги в сфери, които включват пътешестване на дълги дистанции, интернационален бизнес, родственици, научен напредък, медийни инициативи. Може да ви бъде препоръчана изменяща живота опция за персонален или професионален напредък или просто да се почувствате изпълнени със храброст да се впуснете в нова територия.

Везни

Томас предвижда, че този месец може да ви чака огромна смяна към активи, вложения, финанси, изплащания на заеми и отговорности, завещание или съглашение – изключително покрай 20 април, времето на съответствува. Тази сила може да усили и приходите на вашия сътрудник. Това също е евентуално да способства за повече фамилиарност, доверие и възприятие за единодушие сред вас двамата.

Скорпион

Внимавайте за партньорствата си, Скорпиони! В този миг би трябвало да наблегнете на въпросите за взаимоотношенията. Съвпадът на Юпитер и Уран може да докара до неочаквана смяна или щастливо развиване към партньорство, контракти или договаряния. Не е изключено да бъдете сюрпризирани с смяна в сантименталния си статут. Уран е планетата на незнайното, тъй че това, което очаквате да се случи, рядко ще се случва.

Стрелец

Пригответе се за вести. Имайте поради, че неочаквана смяна или пробив може да се случи покрай 20 април, когато Юпитер се сплоти с Уран. Тази астрологична връзка ще провокира сила, която може да ви накара да се концентрирайте върху една от следните тематики: работливост, претовареност, сътрудници или личен състав, физическо здраве и фитнес или домашни любимци. Вероятни са шокиращи или вълнуващи вести, прибавя астрологът.

Козирог

Томас предсказва, че при вас може да се случи огромен поврат на ориста или да получите неочаквана вест към 20 април в една от следните сфери: същинска обич, ухажване, деца или плодовитост. Томас споделя, че може да си доставите наслада посредством занимания, игри, спорт, отдих или творчество, с цел да се заредите с сила и ентусиазъм за смяна. Той поучава още да планирате нещо особено и да рискувате.

Водолей

Томас предизвестява да обърнете внимание на всичко, което се трансформира към дома, фамилията или домашния ви живот, когато Юпитер се сплоти с Уран, вашият планетарен шеф. Това подсигурява, че за вас нещо ще се промени в доста значим аспект. Може да бъде нещо толкоз просто, колкото намирането на мечтаната от вас мебел или позвъняване от от дълго време пропуснат другар, или по-важно като намиране на мечтания дом и приемане на оферта, за която не сте подозирали. Затова и съветът към вас е да очаквате непредвиденото.

Риби

Дръжте очите и ушите си отворени, Риби. Астрологът ви поучава да обърнете в допълнение внимание на всичко, което се появява в живота ви към 20 април, тъй като Юпитер и Уран ще се обединят във вашата интелектуална и пътешествена зона. Може да става въпрос за пробив, гениална концепция, значим диалог, който трансформира гледната ви точка или вести от другар, брат или сестра или комшия, които ще ви оставят сюрпризирани. Скоро може да се появят и вълнуващи благоприятни условия за връзка или пътешестване, написа Edna.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР