Този уикенд, 10 и 11 септември, ще се изиграе международният

...
Този уикенд, 10 и 11 септември, ще се изиграе международният
Коментари Харесай

SKADE ще участва в международния турнир Clash of Leagues този уикенд

Този уикенд, 10 и 11 септември, ще се изиграе интернационалният шампионат по CS:GO на CLASH OF LEAGUES – европейският формат, който дава опция на най-хубавите играчи и тимове от няколко страни да се състезават между тях за общия награден фонд от 5000 евро.



Тази година Clash of Leagues се завръща, издигайки на арената четирите най-хубави тима по CS:GO от Австрия, Швейцария, Адрия и България. Тимът на SKADE, спечелил последния сезон на A1 Gaming League, е родният представител. Сред поканените тимове са и BLINK (Адрия), ESVO (Австрия) и Shape Sports (Швейцария).



Мачовете ще стартират тъкмо в 13:30 часа българско време и ще се излъчват с коментар на български в канала на A1 Gaming League:

Както и с коментар на британски в формалния канал на Clash of Leagues:. Мачовете са във формат две победи от три мача, а форматът на шампионата ще бъде двойна елиминация, което значи, че отборите имат право на 1 проваляне, преди да бъдат отстранени.

Clash of Leagues започва през 2021 година като европейски шампионат по електронни спортове, с помощта на A1 Group и швейцарската Swisscom Hero League.

Обединявайки едни от най-големите лиги за електронни спортове в Европа Clash of Leagues дава късмет на първенците в някои от най-популярните игри да се състезават един против различен в интернационален дуел. През 2021 България излъчи първенец в серия от местни шампионати по Brawl Stars и класира спечелилия Chernobyl Dribblers във финалната четворка на Clash of Leagues.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР