Този сезон надпреварата за титлата във Висшата лига е най-близката

...
Този сезон надпреварата за титлата във Висшата лига е най-близката
Коментари Харесай

Надпреварата за титлата във Висшата лига е най-близка от 22 години, тъй като Ливърпул се стреми да накара Арсенал да плати

Този сезон конкуренцията за купата във Висшата лига е най-близката от акция 2001/02 – единствено три точки разделят Ливърпул преди всичко и Тотнъм на пето място.

Но тимът на Юрген Клоп може да усили изоставането си от три точки по отношение на Астън Вила на второ място, в случай че победи усложнения Нюкасъл на Анфийлд на Нова година. Феновете на Ливърпул чакат победа против свраките, които изгубиха четири от последните си пет мача във Висшата лига.

Никой тим не е съумял да се отдръпне от групата до момента този сезон. Ливърпул и изненадващият пакет Астън Вила (и двата с по 42 точки) водят в конкуренцията за купата, като първенецът Манчестър Сити е на трето място и Арсенал на четвърто място (и двата с по 40 точки) също се борят.

Тотнъм също поддържа темпото с 39 точки след успеха си с 3-1 против Борнемут в новогодишната нощ, като Арсенал загуби с 2-1 от Фулъм в същия ден. Най-важното е, че и Ливърпул, и Сити имат мач по-малко против Вила, Артилеристите и Спърс.

Мач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР