Този пик в Европа започна преди седмица, а у нас

...
Този пик в Европа започна преди седмица, а у нас
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Трябва ли всички да се разболеят, за да разберат, че има коронавирус?

" Този пик в Европа стартира преди седмица, а у нас не е в тези мащаби. Тепърва ще разбираме за какво е станало, само че една от аргументите е, че хората трансформират своето държание и неизбежно това трансформира настройката по отношение на вируса, само че вирусът си е същия, той е резистентен ". Това сподели шефът на „ ” проф. Асен Балтов по Българска национална телевизия по отношение на разпространяването на ковид у нас.
" Ако остане такава наклонността, ще бъде натоварващо за хората в областта на опазването на здравето ", сподели още той. Той добави, че е обезпокоен от държанието на хората. " През последните два месеца доста се отпуснахме ", изясни той. Според него лекарите непрекъснато са апелирали от самото начало да има самоконтрол и отговорност.
 Проф. Балтов: Лекарите се готвят за по-лош сюжет с пик на инфекциите през ноември Проф. Балтов: Лекарите се готвят за по-лош сюжет с пик на инфекциите през ноември
Медицинските експерти се приготвят за по-лошия сюжет със сериозен пик на инфекциите през ноември. Тогава записаните случаи ще...
" Ако ние не съблюдаваме обикновените ограничения - какво да чакаме да се случи? Всички се съмняват, до момента в който не се разболеят и стопират да се съмняват. Трябва ли всички да се разболеят, с цел да схванат, че има ковид? ", попита експертът.
Проф. Балтов още веднъж повтори, че за момента не се постановат нови ограничения. " Ако тази наклонност продължи надали ще продължим със свободолюбивите ограничения. Никога няма да стане затваряне на цялата страна, само че има райони, които изнемогват, като да вземем за пример Благоевград ", предизвести шефът на Пирогов. Той изясни, че към момента няма наблюдения за държанието на антителата след заразяване с ковид за 6 месеца напред във времето, само че добави, че антителата се задържат в организма 3 месеца, като дори се усилват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР