Този петък семейната тенис и СПА верига “Уикенд тур” изпраща

...
Този петък семейната тенис и СПА верига “Уикенд тур” изпраща
Коментари Харесай

“Уикенд тур” изпраща лятото в Санта Марина

Този петък фамилната тенис и СПА верига “Уикенд тур” изпраща лятото в Санта Марина. Повече от 30 фамилии от цяла България ще дойдат във ваканционното населено място до Созопол, с цел да дефинират първенците в Santa Marina Open II. Надпреварата включва шампионати на сингъл мъже и дами, и на смесени двойки, а с помощта на дългия уикенд всички участници имат обезпечени шест срещи. Мачовете ще се играят на съвършените кортове на комплекса с Green Set настилка. Специален бонус за състезателите и за техните близки е опцията да гледат шампионата за девойки и младежи на Международната федерация по тенис в комплекса и да черпят опит от бъдещите експерти.

Програмата на Santa Marina Open II включва публични тренировки в петък, мачове в групите в събота и в неделя, и елиминации и финали в понеделник. Освен доста тенис ваканцията за записалите се за присъединяване 40 мъже, 8 дами и техните близки и другари включва занимания, срещи по мини футбол, релакс на брега на Черно море или на някой от петте басейна в комплекса.
 Последната среща на приятелите на Уикенд тур беше от 11 до 15 септември за премиите на Green Life Tennis Holiday до Каваци. Срещите бяха извънредно оспорвани, а любимците при мъжете не съумяха да стигнат до първото място.

След Santa Marina Open II веригата се насочва към южна България, където от 11 до 13 октомври ще гостува на Интерхотел Сандански със Sandanski Open II. От 25 до 27 октомври ще се организира Uva Nestum Open в Uva Nestum Wine & SPA в Гоце Делчев. Последният шампионат на Уикенд тур за 2019 е от 7 до 10 ноември в петзвездния Hot Springs Medical & Spa хотел в село Баня до Банско.

Повече детайлности за веригата и за идните надпревари можете да намерите на weekendtour.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР