Този петък, 17 март, в новото издание на Златните, част

...
Този петък, 17 март, в новото издание на Златните, част
Коментари Харесай

Росен и Румен Димитрови гостуват в Златните“ на 17 март

Този петък, 17 март, в новото издание на " Златните ", част от утринния блок " България заран " по Bulgaria ON AIR, гостуват първенците по бойно самбо - братята близнаци Росен и Румен Димитрови.

Румен Димитров е международен и европейски първенец по бойно самбо, а Росен Димитров е троент международен първенец по бойното изкуство.

Към този момент Росен е и ръководител на федерацията по бойно самбо. Двамата споделят, че няма никаква конкуренция сред тях и даже не се подлагат на критика, само че все пак са спорили на финали на държавните шампионати по Джудо и Самбо, преди да решат да си разменят категориите.
 Младите самбисти на ЦСКА победиха в шампионата по самбо до 16 години
Младите самбисти на ЦСКА победиха в шампионата по самбо до 16 години

Огромен триумф за самбистите

Пред камерата на " България заран " с водещата Мария Константинова, двамата близнаци описват, че и до през днешния ден прекарват през целия ден в залата, като упражняват малки деца и възрастни. Росен и Румен са единомислещи, че когато вървят на подготовка, никога не гледат часовника, с цел да ревизират по кое време би трябвало да приключат.

Защо избират бойното самбо, какви цели са си сложили като треньори, побеждавали ли са на мач в последната секунда и има ли на кого да предадат опита си - всичко това и още феновете на Bulgaria ON AIR ще научат този петък, в сутрешния блок " България заран ", тъкмо в 7:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР