Този път, за по-голяма достоверност решихме да потърсим мъжкото мнение

...
Този път, за по-голяма достоверност решихме да потърсим мъжкото мнение
Коментари Харесай

Харесваш го? 8 начина да го впечатлиш

Този път, за по-голяма меродавност взехме решение да потърсим мъжкото мнение по въпроса. Попитахме нашите другари от bg баща по какъв начин да една жена може да впечатли мъж, без да става за смях. Благодарим ви за откровените отговори и очаквайте наново допитване ;)

Говори се, че нежният пол към този момент не е толкоз въздържан, колкото в положителните остарели сантиментални времена, когато дълго време се постановяваше да впечатляваш една жена, с цел да ти обърне внимание. Тази нова порода дами набелязва мъжа и въобще не се колебае дали да направи първата крачка. На мъжа това му харесва, само че пътят към пъкъла е застлан с положителни планове. Не е ли инициативността едно главните качества на мъжкия пол? Може би към този момент не чак толкоз.

Едно е да се приказва, а напълно друго е да ти се случи. Сигурно има такива дами, само че опитът ми подсказва, че множеството от тях си избират мъже, които имат задоволително висок статус, за които всички знаем, че постоянно ще имат кандидатки. Отвъд тази непредставителна извадка, животът е цялостен със междинни и естествени мъже и дами, които се харесват, влюбват и развъждат дружно.

Ако си жена и харесваш един мъж, само че не знаеш по какъв начин да го впечатлиш, не се паникьосвай. Ето 8 оферти, откъдето за започнеш.

1. Направи първата крачка

Ако направиш първата крачка (или не чак толкоз „ първата “) и си инициативна, сигурно ще привлечеш внимание. Мъжете харесват дами, които не се плашат от интимността и са подготвени да поддържат връзка искрено от първата минута.

Да си седиш срамежливо в ъгъла и безшумно да го харесваш не е добра концепция.

2. Бъди кокетка

Нека да бъдем почтени – няма мъж, който да не реагира на закачки, двусмислия, леки и небрежни докосвания. Мъжете са физически същества и физически контакт за тях е сигурен знак, че са харесвани.
Може и да ти коства, че не си от „ тоя вид дами “, само че в случай че се огледаш в близост ще отбележиш, че сполучливият измежду мъжете вид дами, не се свенят доста с тях. А пък и всичко би могло да приключи и с почтен комплимент.

3. Задавай му въпроси в сфери, които го интересуват и слушай деликатно.

Това не значи да разпитваш за коли и мотори, само че в случай че искаш мъжът да ти обърне същинско внимание, е добре да се случи същински диалог. Всеки мъж избира да се усеща в свои води и в случай че се интересуваш от мнението му, той с наслада ще ти изясни, задоволявайки мъжкото си его.

Разговорът смъква бариерите и хората последователно се разкриват. Ако искаш да впечатлиш един мъж, ще би трябвало най-малко частично да споделиш неговите ползи.

4. Външният тип

Разговорът може и да задоволи някаква интелектуална потребност, само че за множеството мъже външният тип има значение. Ако в миналото си изпитвала някакви подозрения, че гримът, парфюмът и тесните дрешки не правят работа, грешиш.
Повечето дами знаят по какъв начин да го вършат и го вършат – козметичните салони процъфтяват и все би трябвало да има някаква причина по тази причина. Така че, в случай че искаш да го впечатлиш, е добре да си припомниш какво беше това „ съблазън “.

5. Кажи му го

Ако харесваш някого и се опитваш да му привлечеш вниманието, има късмет хората към теб да схванат, че го харесваш, преди самият той да е разбрал. В подобен случай е най-добре да му го кажеш ти.
Ако мъжът научи от някой различен, това ще го сложи в неловко състояние. Тогава вниманието може и да е привлечено, само че не и по методът, на който се надяваш. Репутацията е всичко, което един същински мъж има.

6. Без предходния опит

Учудващо, само че доста дами вземат решение, че шерването на предходния любовен опит усилва по някакъв метод престижа им. Това важи и за по-късно, само че в случай че може най-малко първоначално БЕЗ ДРУГИ МЪЖЕ. Да, множеството мъже желаят да имат вяра, че преди него в живота ти не е имало други, даже когато явно няма метод това да е правилно.

Ако искаш да го впечатлиш, не разказвай за предходния си мъж. Мъж, за който е разрешено да се приказва: НЕГО самия.

7. Не се прави на глупава

Разбира се, в случай че се опитваш да впечатлиш оня избран вид мъже, прави се колкото искаш. Безпомощността ти ще задейства бащинския му инстинкт, само че надали ще се почувства изключително впечатлен.
Ако си чак толкоз лесна и неавторитетна плячка, коства ли да се занимава с тебе въобще?

8. Дарове

Да! Мъжете също обичат да получават дарове. Подаръкът не би трябвало да е огромен, а нещо малко с персонално отношение. Готово! Целта е реализирана – съумя да му привлечеш вниманието.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР