Този път имахме един много сериозен подход към предложенията в

...
Този път имахме един много сериозен подход към предложенията в
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Залага се по-нисък БВП и се прогнозират по-ниски приходи в бюджета

Този път имахме един доста сериозен метод към предложенията в държавния бюджет и първо започнахме с приходната част, сподели в студиото на " Още от деня " Жельо Бойчев, зам.-председател на ПГ " Българска социалистическа партия за България ".

Направихме един обзор на положението на страната и виждаме какви са проблемите - каква беднотия, все по-голямо неравноправие, все по-голямо разслоение сред районите, проблеми в обучение, опазване на здравето, изведохме тези съществени неща на напред във времето и видяхме, че би трябвало да сменим модела, метода на финансиране на тези модели в това число, продължи той.

Бойчев сподели, че поради следващия път се залага по-нисък БВП и по този начин се предвиждат и по-ниски доходи в бюджета.

Няма пари от контрабандата, безапелационен бе зам.-председателят на " Българска социалистическа партия за България ". Данъчноосигурителните доходи 2008 година съставляват 32% от Брутният вътрешен продукт. Към момента плановете ни за идната година са по-ниски от това историческо равнище. Приходите от Данък добавена стойност са 10,8 през 2008 година от Брутният вътрешен продукт, сега са 9. Приходите от данък са 6,2 през 2008, а сега се възнамеряват под 5%, тъй като брутният артикул пораства и ние имаме сега стопански напредък в огромна степен основан на потреблението. Парадоксът, тъкмо косвените налози, които са с голям % в приходите, понижат като условен дял в брутния артикул, продължи той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР