Този очакван лек отлив на подкрепа и от , и

...
Този очакван лек отлив на подкрепа и от , и
Коментари Харесай

Социолог от Алфа рисърч: Отливът от ГЕРБ и ПП-ДБ не е съществен

Този предстоящ лек отлив на поддръжка и от, и от ПП-ДБ е нещо, което всекидневно партии, на които се постанова да влязат дружно в ръководство след едни много тежки договаряния, може да се следи. Не бих споделила, че става въпрос за значителен отлив на поддръжка. От позиция на данните с най-голяма степен този развой се отразява на ПП-ДБ. Това съобщи Геновева Петрова от " Алфа рисърч " по отношение на последното проучване на социологическата организация. 

" Лидери като Христо Иванов, Атанас Атанасов, въпреки и с цялосто по-ниско доверие спрямо други, в този интервал пък записват известно усъвършенстване в личния си персонален рейтинг за разлика да вземем за пример от водачите Кирил Петков и Асен Василев, при които е налице лек отлив. Вътре при симпатизантите на обособените партии в обединението също има вътрешна динамичност ", разяснява тя.

Според нея усилията за сформиране на държавно управление се правят оценка.

В предаването " Преди всички " Петрова предвижда, че в някакъв миг ще се стигне до документално скрепяване на управлението под формата на съдружно съглашение, на управническа приграма или нещо друго. В противоположния случай то не би могло да продължи да работи обикновено, което ще донесе негативи на всички в това ръководство, предизвести тя. 

Почти несъмнено е, че София ще има нов кмет, означи още социологът. По думите й обаче на този стадий е доста рано да се проучва капацитета на към този момент оповестения претендент на ПП-ДБ Васил Терзиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР