Този месец е парти месец, благодарение на клуб Yalta и

...
Този месец е парти месец, благодарение на клуб Yalta и
Коментари Харесай

Hot Since 82 идва за специално шоу в клуб Yalta

Този месец е празненство месец, с помощта на клуб Yalta и ноемврийската му стратегия. След празненството с Marco Faraone, който посети Бълга7рия за пръв път, идва време за идващия уикенд, в който зад пулта на клуба ще забележим английския диджей и продуцент Hot Since 82. Заедно с него на 17 ноември в Room 1 ще чуем и Liubo Ursiny, както и Diass. 

Петъчното празненство ще стартира с Diass – един млад, само че извънредно сполучлив български актьор. Гостите на клуба ще могат да се насладят на новаторския му метод в музиката, а динамичният му клубен саунд ще ги приготви за акцента на вечерта.

Хедлайнерът на 17 ноември ще бъде Hot Since 82. През 2010 година британецът посещава афтър празненство в Ибиса, на което музиката ненадейно стопира. Той включва телефона си в тонколоните, когато случайно стартира едно от неговите незавършени части. Въпреки че диджеят не е направил песента с желанието да я издава, реакциите от празненството са извънредно положителни. Това го кара да се свърже с Noir, който с изключение на диджей и продуцент е и негов непосредствен другар.

Той също остава впечатлен и по този начин парчето Let It Ride е издадено от лейбъла Noir Recordings през 2011 година Дебютното парче на Hot Since 82 става клубен шлагер, заема трета позиция в класацията на Beatport за дийп хаус и го прави прочут. Оттогава той е работил за доста други огромни лейбъли като Get Physical и Defected, а през 2014 основава и личен, с името Knee Deep in Sound, който издава музика от изгряващи и одобрени актьори с достоверно ъндъграунд звучене.

Ремиксите му през годините също се трансформират в шлагери, като тези за Green Velvet и Rudimental. Hot Since 82 е бил хедлайнер на съвсем всички международни фестивали за електронна музика, както и посетител в клубове като Watergate, Warung и празненствата ENTER, основани от Ричи Хаутин.

Вечерта ще завърши уместно със сет от Liubo Ursiny – резидента на клуба.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на клуб Yalta на цена от 30 лв..

Повече поробности за програмата на клуб Yalta може да намерите на формалната страница във Facebook , както и на yaltaclub.com.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР