Този месец беше стартирана , чиято цел е да подкрепя

...
Този месец беше стартирана , чиято цел е да подкрепя
Коментари Харесай

Нова дигитална платформа насърчава съвременното българско слово

Този месец беше стартирана, чиято цел е да поддържа актуалното българско слово и да работи за културното обединяване на всички наши сънародници, без значение от точката на света, в която се намират. Тя може да бъде открита на https://bgbezkrai.com/.

“България без край” е заричане за съгласуваност сред българските създатели и подкрепящите ги читатели. На уеб страницата на платформата ще можете да откривате качествени текстове в най-различни жанрове, формати и стилове - от любовни стихотворения и фантастични разкази, до фейлетони и публицистични материали. Платформата може да бъде последвана във и.

Основната й концепция е да предложи един друг пазарен модел, а точно - самостоятелна монетизация на модерни български авторски творби. Как се реализира това?

Авторите сортират свои произведения и ги изпращат на. Ако предоставените от тях истински материали дават отговор на изискванията за допустимост и публицистичната политика на “България без край”, които са разказани в детайли в обособени страници на уеб страницата на платформата, стартира следното работно съдействие.

Авторите получават поддръжка от екипа включваща редакторски, хостинг, маркетинг/рекламни и образни услуги за всяка творба. Копирането и принтирането на текст от “България без край” е механически невероятно. На уеб страницата се качват гратис (като въведение) първите до 20% от наличието на съответното произведение, а читателите могат да закупят останалите 80% за безсрочно прилагане. Ако по този начин бъдат генерирани доходи за съответното произведение на съответния създател, той или тя получават до 80% от тяхната чиста стойност.

По този метод цифровата платформа предизвиква създателите да отделят време и да основават качествено, свястно и непреходно ново българско слово. “България без край” обезпечава модерна естрада и опция за приемане на извоювани финансови хонорари за българоговорящи и пишещи на български език създатели, без значение от техният профил или къде се намират те по света. Така създателите са задоволени и имат тласък да пишат, а читателите – да се любуват на българска литература с висока художествена стойност.

От екипа акцентират, че са подготвени да си сътрудничат с най-различни сътрудници. В постоянно се разгласява настояща информация към платформата, нейните постоянни изявления и техните създатели. Съществува и опция хората, които желаят да ги поддържат непосредствено, да го създадат посредством (Patreon). От “България без край” имат вяра, че има смисъл и потребност от съществуването и развиването на такава платформа за поддръжка на новото българско слово.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР