Този март откриваме баснословното развлекателно богатство на Изгубеният град. Световните

...
Този март откриваме баснословното развлекателно богатство на Изгубеният град. Световните
Коментари Харесай

Ексклузивен ТВ спот на „Изгубеният град“ - този март приключението е истинско, героите - не

Този март откриваме баснословното развлекателно благосъстояние на " Изгубеният град ". Световните звезди Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм , Брад Пит и Даниел Радклиф ще ни отведат на незабравимо кино премеждие, в края на което ще открием, че от време на време фикцията се трансформира в действителност, а най-голямото богатство е там, където минимум чакаме.



Брилянтната, предпочитаща усамотението авторка Лорета Сейдж (Сандра Бълок) е посветила кариерата си на писане на книги за сантиментални завършения из екзотични места. Кориците на нейната известна поредност романи са украсени от красивия, само че лекомислен модел Алън ( Чанинг Тейтъм ), който толкоз се е вживялв ролята си, че същински има вяра, че е основният воин от историите – Даш. Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета, която не има вяра, че на света може да има нещо по-лошо от това да бъде задълго в компанията на Алън, е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс (Даниел Радклиф), който е уверен, че тя може да го води до античното богатство от изгубения град, разказан в последния ѝ разказ. Копнеещ да потвърди, че има всичко належащо, с цел да бъде същински воин, а освен облик от страниците на нейните книги, Алън се насочва на задача да избави Лорета. Оказали се в центъра на епично премеждие в джунглата, нетипичната двойка ще би трябвало да работи дружно, с цел да оцелее в битката с природата и стихиите и да откри античното богатство преди да е изгубено вечно.







Отдаващ респект на редица класики в жанра като Романс за камъка и воден от харизматичните си звезди Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм , Даниел Радклиф и Брад Пит, " Изгубеният град " ще предложи на феновете в кината автентично кино прекарване с атрактивни герои,  избухлив екшън, доста комизъм и не на последно място, щипка романтика.

Режисьори на " Изгубеният град "  са Адам и Арън Ний (Band of Robbers), които са и сценаристи дружно с Орен Юзил (Внедрени в час 2, Escape Room: Без изход) и Дейна Фокс (How to be Single), по концепция на Сет Гордън (Шефове гадняри). В функциите са Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм , Даниел Радклиф, Брад Пит, Пати Харисън, Да‘Вайн Джой Рандолф, Оскар Нунйез, Боуен Йънг и други

Търсенето на " Изгубеният град " стартира от 25 март единствено в кината.  

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР