Този мъж всекидневно предизвиква себе си, ядейки само сурово месо

...
Този мъж всекидневно предизвиква себе си, ядейки само сурово месо
Коментари Харесай

Този мъж яде сурово месо всеки ден, за да провери дали ще оцелее


Този мъж ежедневно провокира себе си, ядейки единствено сурово месо в продължение на 78 дни, с цел да разбере дали ще оцелее или не. Преди това той е напълно на растителна диета, само че твърди, че страда от здравословни проблеми поради това. Поради тази причина той взема решение да тренира стомаха със сурово месо, в това число органи и необработено мляко от всевъзможни животни и сурови яйца.

" Когато започнах да хапвам пържоли и яйца за закуска, вместо гевреци и смутита, започнах да се усещам утолен през по-голямата част от деня, вместо да се зашеметявам от срив на въглехидратите. Болката ми стартира да изчезва. " - споделя мъж ът в обществените мрежи.

Той твърди, че обичаните му меса са пилешки гърди, пържоли и риба меч и до момента съумява да избегне тежко хранително отравяне. Но както добре знаем, мъж ът рискува доста съществено да се болести с E. coli, салмонела и доста други рискови заболявания.

Също по този начин го грозят спомагателни здравословни проблеми, в случай че не яде плодове и зеленчуци. Това са запек, хемороиди и даже скорбут.

Четете целия материал на

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР