Този, който е пуснал компромата, е много близо до министър-председателя.

...
Този, който е пуснал компромата, е много близо до министър-председателя.
Коментари Харесай

Кулезич: Компроматите за Борисов ги пускат хора близо до него, печели ДПС

Този, който е пуснал компромата, е доста покрай министър-председателя. Пускат тези компромати хора, на които към този момент Борисов не е комфортен, той към този момент би трябвало да бъде отпаднал, сподели Люба Кулезич пред Телевизия 7/8.
Но кой има изгода? Кой? Както постоянно, този модел, натрапен апропо и поради отвратителната неистина на Борисов, че сякаш се бори против Кой, пък се сдушава с него на гърба на някакви хора, има зависимости, и има явно договорка, която през това време на последния му кабинет тече. Тя даже не се и крие по необикновен метод, единствено се отхвърля, но към този момент изтощено и официално, даже не му задават тези въпроси обичаните му мисирки, съобщи Кулезич.

Кой има полза, е въпросът, който ние би трябвало да си задаваме, кой печели от цялата тази история. Отново ще се окаже, че Движение за права и свободи и неговите фигури печелят от това размътване на водите в страната, от това оскандаляване на ръководещите, което слага това ръководство в извънредно неизгодна позиция от позиция на нравственос, морал, политически достолепия и че това ръководство може да бъде манипулирано или рекетирано. Това е форма на рекета, форма на изнудване, по този метод да направиш министър-председателя уязвим по един толкоз интимно противен метод, по отношение на фотографията латентен, по отношение на проникването в неговата спалня, в неговия свят на усамотение, да се види утробата на неговия живот, това е тежък рекет. Да не приказваме за нас, които сме превърнати в една объркана и погнусена аудитория, която е изгубила рефлекса да реагира, сподели още Кулезич.

Тя разяснява и сагата към обвинявания Васил Божков: Защо Васил Божков се оказа в тази обстановка? Има няколко версии, тази най-разпространената е, че дебелото момче е настояло Божков да му купи Лафка и Техномаркет. Божков отхвърля, споделя му се - ще бъдеш погубен. Такава е градската мълва, нищо не я е опровергало, изясни журналистката.

Схемата прилича тази, по която беше опраскан Цветан Василев, а банката му разграбена. Това, което прави Божков, не знам дали е тактика или тактичност, доста добре съумява да раздруса блатото и да хвърли нова и нова храна на някаква конспирация или мълва. Това единствено ожесточава неговите врагове в лицето на прокуратурата, непрестанно се повтаря, обвинен в 18 обвинявания, с цел да се внуши, че обвинен за нашата прокуратура значи към този момент да си наказан. Никой нищо не проверява, заблатяването е тотално, добави Кулезич.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР