Този източник на тайни, какъвто е Комисията за рейтинги на

...
Този източник на тайни, какъвто е Комисията за рейтинги на
Коментари Харесай

Най-добрият Xbox One ексклузив получава РС порт четири години по-късно

Този източник на секрети, какъвто е Комисията за рейтинги на видео игри в Южна Корея, преди малко направи още едно изказване вместо издателите, откакто разгласява рейтинг за PC порт на Xbox One заглавието Sunset Overdrive.
Първоначално пусната още през 2014 година като Xbox One ексклузив, играта на Insomniac Games е най-готиното, цветно и атрактивно премеждие, което може да изиграете на измъчената подпора. След като нова марка енергийна напитка трансформира по-голямата част от популацията в злокобни оранжеви създания, оживелите би трябвало да се обединят дружно, с цел да избягат от хаоса.

Играта беше похвалена поради бързината си, отвесния детайл и другите спортни трикове, както и нейните цветни визуализации. Изглежда необичайно, че Microsoft може да мисли, че в този момент, четири години по-късно, е оптималното време за преместване на играта на домакински компютър. Лично аз съм сигурен, че има доста почитатели, които с подготвеност желаят да се върнат в света на Sunset Overdrive, в случай че това откриване на рейтинга се окаже тъкмо.

Въпреки че към момента нищо не е публично, тези „течове“ са в действителност надеждни, с цел да можем да приемем, че Sunset Overdrive за PC ще бъде разкрита на E3 2018.

Колкото до вашия Xbox One, просто го приберете в килера и затворете тази срамна страница в историята на гейминга вечно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР