Този изрод ще си понесе последствията, заканва се бившият омбудсманБившият

...
Този изрод ще си понесе последствията, заканва се бившият омбудсманБившият
Коментари Харесай

Убиха кучето на Мая Манолова

Този урод ще си понесе следствията, заканва се някогашният омбудсман

Бившият омбудсман и народен представител Мая Манолова загуби обичаното си куче Арчи . Но не от естествена гибел, а поради душманин, който трови наред четириногите в пернишкото село Рударци. „ Арчи го няма към този момент. Отровен е. Също както и другите кучета и котки от улицата на село. Този урод е хвърлял отрова в дворовете на къщите ни! Подадохме тъжби в полицията ", яростно написа в обществените мрежи Манолова. По думите й сега се преглеждат всички записи от камерите в селото и е безапелационна , че килърът ще си понесе следствията, написа България Днес.

В мненията си хората упорстват Манолова да употребява позициите си в политиката и да спомага да се промени законодателството, с цел да може причинителите на сходни жестокости да си заплащат за действията. Съмненията на всички потърпевши са, че става въпрос  за човек от селото. И всички са окуражени да го намерят.

„ Установихме 5 отровени кучета и няколко котки. Жителите на Рударци са шокирани и доста смутени само че съм заречен, че ще намерим злосторника. Правим всичко допустимо, с цел да го открием “, показа кметът на селото Богдан Богданов. По думите му отровата, пръсната по улиците, има розов цвят и приканва хората да внимават , тъй като следствията от нея са необратими.

Ако някой токсини кучето ви, е доста значимо да му осигурите първа помощ, защото отровата стартира да визира една система на тялото след друга. Именно по тази причина е значимо да се прочисти организмът на животното, с цел да се извадят токсичните субстанции. Необходимо е да се предизвика повръщане при кучето, като може да извършите това благодарение на топъл разтвор от сол (1 супена лъжица на чаша вода) или водороден пероксид (един към един).
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР