Този април, само в кината, ни очаква забавление на следващо

...
Този април, само в кината, ни очаква забавление на следващо
Коментари Харесай

Прогнозата за април: 100% вероятност за незабравимо приключение със „Соник: Филмът 2“

Този април, единствено в кината, ни чака развлечение на последващо равнище. След свръхзвуковия международен финансов и културен триумф на Соник: Филмът, паметният наследник таралеж от известната серия игри на SEGA се завръща за киноприключение от ново измерение със Соник: Филмът 2. Съдбата на света още веднъж е в ръцете на Соник, само че този път той няма да е самичък. След като се открива трайно в Грийн Хилс, Соник е припрян да потвърди, че точно той е героят, от който светът се нуждае, само че е много пренавит и постоянно забърква още по-големи бъркотии.

Един ден обаче, светът се оказва в остра потребност от неговите суперсили. Доктор Роботник съумява да избяга от планетата, на която е заточен и се завръща на Земята с чисто нов смъртоносен мустак и с нов злобен сътрудник – ехидната Нъкълс, с който търсят великански смарагд, притежаващ силата да унищожи цели цивилизации. За да попречи на Роботник да реализира пъкления си проект, Соник се впуска в конкуренция с времето, само че даже и неговата свръхскорост може да се окаже незадоволителна.

На помощ на устатия таралеж се притичва не какъв да е, а обичаната на милиони почитатели двуопашата лисица Тейлс и двамата се насочат на разтърсващо премеждие в търсене на могъщия камък преди да е станало прекомерно късно. Ще съумеят ли Соник и Тейлс да спасят Земята или този път проектът на Роботник ще се окаже безукорен? Ще може ли Соник да порасне и най-сетне да се трансформира в героя, за който мечтае? Отговорите ще открием единствено в кината с развлекателния, динамичен и изпълнен с доста комизъм и избухлив екшън Соник: Филмът 2.Прогнозата вещае стопроцентова възможност за незабравимо кино преживяване. Режисьор на Соник: Филмът 2 е Джеф Фаулър (Соник: Филмът), а сюжетът е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Джон Уитингтън. Продуценти са Нийл Х. Мориц (Бързи и яростни), Тору Накахара, Хитоши Окуно и Тоби Ашър. В функциите се завръщат Бен Шуорц като гласът на Соник, Джим Кери като доктор Роботник, Джеймс Марсдън като Том Уачовски и Тика Съмптър като Мади. Към тях се причисляват Идрис Елба като гласът на Нъкълс и Колийн О‘Шонеси като гласът на Тейлс.

Затягайте коланите, тъй като се насочваме на шеметното премеждие със Соник: Филмът 2 от 1 април единствено в кината, дублиран и субтитриран.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР