Toyota представи специална модификация на Land Cruiser Prado, наречена Matte

...
Toyota представи специална модификация на Land Cruiser Prado, наречена Matte
Коментари Харесай

Черната специална версия на Toyota Land Cruiser Prado се оказа бяла

Toyota показа специфична трансформация на Land Cruiser Prado, наречена Matte Black Edition. Съдейки по името, наподобява, че такива коли би трябвало да получат матово черен цвят на каросерията, само че в действителност SUV-то е решено в обичаен бял колорит, който е смесен с тъмни детайли в екстериора.

Освен това са настъпили дребни промени в салона на специфичната версия. Модификацията на всъдехода ще бъде пусната в продажба в края на тази година. Toyota Land Cruiser Prado Matte Black Edition се отличава с бял цвят на каросерията с тъмни матови екстериорни елементи.

`

Решетката, въздухозаборниците на предната ризница, както и рамката на фаровете за мъгла и вътрешността на фаровете обаче са черни. Контрастният цвят акцентира корпусите на огледалата за назад виждане, релсите на покрива и страничните прагове.
`

Интериорът на специфичната версия се предлага в две покрития. Кожената вътрешна обшивка може да бъде направена в черно-сиви или черно-кафяви цветове. Що се отнася до вариантите, тук новата версия не се разграничава от общоприетите всъдеходи.

Под капака на специфичната версия на Prado има 2.8-литров турбодизел с мощ 204 конски сили. Агрегатът е комбиниран с шестстепенен автоматик. Новата версия на модела ще бъде пусната в продажба на европейския пазар през четвъртото тримесечие на 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР