Toyota Motor Corporation (Toyota) представи пред света най-луксозната кола в

...
Toyota Motor Corporation (Toyota) представи пред света най-луксозната кола в
Коментари Харесай

Toyota ще произвежда само по 30 бройки месечно от този модел

Toyota Motor Corporation (Toyota) показа пред света най-луксозната кола в настоящото си портфолио- Century, която е създадена и ще се предлага единствено в Япония.

Новото Century е основано с концепцията да бъде първокласен автомобил, който да предлага най-хубавото, с което разполага Toyota, а главният акцент е върховият комфорт на задните седалки. Тук фактори са както интериорното осъществяване, по този начин и вратите, които се отварят на 75 градуса, както и специфичната автоматизирана стъпенка, улесняващи в допълнение достъпа до вътрешността.

" Под концепцията „ The Chauffeur “, новият модел еволюира в автомобил с професионален водач, който ще продължи да дава отговор на упованията на клиентите през идващите години, като в същото време преследва същността и наследява достолепието, тишината и комфорта на возене, подобаващи на един Century ", споделят от Toyota.



Автомобилът е оборудван с новоразработена зареждаема (PHEV) хибридна система с 3.5-литров, V-образен, шестцилиндров мотор, както и със система за ръководство на четирите колела за по-добра маневреност.

По отношение на опциите за персонализация, от компанията разясняват, че ще съобразят с условията на съответния клиент, като са планували индустриален потенциал от едвам 30 автомобила месечно.

Новото четириместно Century, което е с съществени габарити дължина 5205 мм, широчина 1990 мм и височина 1805 мм, с междуосие от 2950 мм, е оценено на към 160 000 евро (25 000 000 йени).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР