Той я намирал за най-секси от всички участнички заради безумно

...
Той я намирал за най-секси от всички участнички заради безумно
Коментари Харесай

Боряна от „Ергенът“ съкрушена: Евгени ме „опъна“ и ме изхвърли като парцал! Не искам да го виждам и на снимка

Той я намирал за най-секси от всички участнички поради безумно дългите й крайници

Боряна Лекова е първата, която Евгени Генчев обезчести по време на фотосите на предаването „ Ергенът “. Това, несъмнено, е останало прикрито от феновете, тъй като продуцентите решили да не злепоставят Боби и пианиста.

Всъщност музикантът имал право да кани в квартирата си избран брой дами, в случай че пожелае. Първата, която избрал, била точно Боряна.

Той я намирал за най-секси от всички участнички поради безумно дългите й крайници. Затова побързал да й се нахвърли полово и небрежно преспал с нея. Малко преди този момент всички фенове видяха, че я опитва дали го възбужда с целувки на диванчето в градината.

Евгени обаче се отнесъл с нея като с евтина уличница. След секса тотално я не запомнил и най-после въобще не си и помислил тя да завоюва.

Според пианиста Боряна ставала единствено за секс и не била жена за него. Това надълбоко я обидило и тя била безапелационна, че не желае да вижда Евгени и на фотография даже.

„ Той се възползва от мен. Мислех, че е смислено момче, а откакто преспахме, повече не се сети за мен “, оплака се Боряна.

Евгени и до през днешния ден не отхвърля, че Боряна най-вече му е харесала образно, само че не видял нищо общо в характерите им. Затова решил, че нямат бъдеще.

Източник: Crimesbg.com
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР